Film Stockholm

Film Stockholm är Stockholms läns regionala resurscenter för film och rörlig bild. Vi drivs av Stockholms läns landstings kulturförvaltning på uppdrag av kulturnämnden, och med stöd från Svenska Filminstitutet.

Direkt till...

 
 
Alt-text till bild

Aktuellt från Film Stockholm

Film som sommarjobb

Filmsommarjobbare i Alby 2014-06-17  I Alby, Husby och Haninge pågår denna sommar "Film som sommarjobb". Ett antal ungdomar sommarjobbar med att skildra sitt närområde dokumentärt med hjälp av filmkamera.

Läs mer

Nytt EU-projekt på G

2014-06-17  Unga från Danmark, Gotland och fem olika fritidsverksamheter i Stockholmsregionen deltog i filmläger på Gurrabergs ungkulturhus i Gustavsberg med sikte på ett nytt EU-projekt.

Läs mer

Barn producerar

2014-06-17  Den 10-13 augusti arrangerar Film Stockholm tillsammans med Bergmancenter, Film på Gotland och Stockholms Dramatiska Högskola ett seminarium på temat publicering, normer och strukturer utifrån vad barn själva producerar.

Läs mer

Sommartider för teknik- och projektstöd

2014-06-13  Handläggning av vårt produktionsstöd öppnar igen 1 september. Beräknad handläggningstid är sex veckor. Även teknikutlämningen av beviljade teknikstöd har sommarstängt under 4 juli-4 augusti. Var noga med att boka in tid för utlämning och återlämning genom att mejla teknik@filmbasen.se

Läs mer

Sju nya regissörer i satsning

2014-06-11  PURE FICTION är ett unikt program för kvinnor som siktar på att debutera inom lång spelfilm eller TV. Programmet sträcker sig över ett år och syftar till att utveckla starka och utmanande filmprojekt.

Läs mer

STOCKmotions prispott på 200 000 kr!

2014-05-20  Det kommer att delas ut många fina priser när Stockholms kortfilmare samlas i oktober och visar film på länets nya festival STOCKmotion. Förlängd deadline för LÄTTVIKT!

Läs mer

Filmläger för tjejer

2014-05-19  På Karinebergs folkhögskola, vackert beläget i Halland, arrangeras 4–10 augusti ett filmläger reserverat för tjejer. Erfarna handledare går igenom filmhantverkets grunder: regi, skådespeleri, manus, foto, ljus, ljud och redigering.

Läs mer
Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Mötesplats & talangutvecklingscentrum

Filmbasen är Stockholms läns mötesplats och talangutvecklings-centrum för unga filmare. Filmbasen drivs av Film Stockholm med stöd av Stockholms läns landsting och Botkyrka kommun.
Klicka här för att komma till Filmbasen.se

Film i Stockholms län

Prenumerera på nyheter

 Nyheter via Rss

Dela

Palvelua suomeksi/Service på finska
Jos kuulut suomenkieliseen kansalliseen vähemmistöön, sinulla on oikeus käyttää omaa kieltäsi ollessasi yhteydessä meihin.
Lue lisää tästä 

EPiTrace logger