Foto: Maskot

HURRA - Du jobbar inom landstinget!

Nyheter

Fler tillfällen med barmarksträning - 6 nov

2014-10-10  Nu är anmälan öppen för ytterligare två tillfällen med SLIF:s populära barmarksträning. Tors 6 nov kan du vara med på ett effektivt träningspass för skidmusklerna i Lilljanskogen. Välkommen!

Läs mer

Gå en cykelmekarkurs - det är både du och din cykel värda

2014-10-09  Att cykla är en ren njutning när allt fungerar som den ska. Lika hemst kan det vara när växeln lever sitt eget liv och hoppar hit och dit, kedjar pockar på uppmärksamhet med sitt evinnerliga gnällande, och bromsen ligger retsamt an, och som amen i kyrka får man punktering. Då är det inte kul! Långt hemifrån och inte en enda människa syns till. Vad gör man då om man varken har utrustning eller k...

Läs mer

Annika R Malmberg - 17 november

2014-10-02  Platserna till höstens storföreläsning börjar fyllas, passa på att anmäla dig och dina kollegor nu så ni får möjlighet att lyssna och inspireras till Annika R Malmberg. Hon ger oss verktyg för att kunna öka samarbetet kollegor emellan, oavsett våra olikheter. Att lyfta varandra - och göra varandra bättre. Måndag 17 november.

Läs mer

Vätternrundan 2015

2014-09-30  Nu kan du anmäla dig till SLIF:s förbokade startgrupp på Vätternrundan 2015. Vi har 60 platser. Först till kvarn gäller!

Läs mer

Innebandyturnering á la Landstinget - 28 november

2014-09-30  Äntligen dags för fredagsmys med kollegorna på vår innebandykväll! Vi kallar det landstingsmästerskap, men det är mindre betoning på mästerskap och mer på en rolig och aktiv kväll med kollegorna inom Stockholms landsting! Samla ihop 3-6 spelare och anmäl er nu! 600 kr/lag.

Läs mer
Se alla nyheter

Prenumerera på SLIF:s nyhetsbrev! Du kan även få brevet till din privata e-postadress.

Aktuella SLIF-aktiviteter

Gilla SLIF

Häng med oss på facebook och få den senaste uppdateringen från pågående aktiviteteter och vad som är på gång.

Nu finns vi även på Instagram!

Följ oss på #slif_sll

klicka på ikonen här, öppna rutan i nästa steg Instagram

EPiTrace logger