Vår får det att spritta i kroppen

Ett litet steg i rätt riktning gör stort underverk med hälsan!

Nyheter

Anmäl dig till Prova på Ruffie training gratis 7/4 - 4/5

2014-04-15  Sista chansen att anmäla dig till Ruffie på Danderyds sjukhus 22/4 och Karolinska Universitetssjukhuset Solna 24/4. Föranmälan krävs, senast söndag 20/4 , det är helt gratis!

Läs mer

LM Terräng, Landstingsloppet & Topploppet - 20 september

2014-04-15  Nu slår vi samman vårt landstingsmästerskap med Topploppet, en härligt lopp i Hagaparken där du kan ta med både kollegor och familjen. Välj mellan 5 km, 10 km, gå, jogga eller spring - i lag eller individuellt. Även barnen kan springa sitt eget lopp. SLIF finns på plats med tält och härlig stämning. Anmäl er nu och se fram emot höstens glädjefyllda dag 20 september!

Läs mer

Geocaching - en modern skattjakt

2014-04-14  Geocaching är en slags modern skattjakt där man söker efter gömda skatter, med hjälp av en gps eller smartphone, både inne i staden och ute i skogen. Skatterna finns i miljontal runt vår jord - i olika svårighetsgrader och teman och oftast på vackra och intressanta platser. Geocaching är ett ovanligt roligt och spännade sätt att komma ut och röra på sig. SLIF har både prova på och kurs.

Läs mer

Vandra Omberg runt

2014-04-10  Snart går anmälningstiden ut för denna vandring som blir av den 16 maj. Häng med! Ut och njut, en helg kan räcka så långt. Unna dig själv en avkopplande vandringshelg långt ifrån arbetsplatsens jäkt och stadens brus. Ett enkelt och perfekt sätt att snabbt ladda batterierna genom att vara fysisk aktiv och i en helt annan miljö. Vi har gjort det enkelt för dig genom att vi har bokat resan, boende...

Läs mer

Fotokurs fortsättning

2014-04-09  Vårtid är fototid. Curla dig själv och ta bort hindren - gå en kurs och bli kompis med din kamera. Vi har ett fåtal plaser kvar på en vår fortsättningskurs i kamerateknik och bild med start den 15 april.

Läs mer

Söndagsvandring 18 april med vandringsnätverket

2014-04-09  Lidingö på långfredagen. Häng med på en skön och lagom lång vandring i lite långsammare takt. Vi kommer att promenera ca 10 km och bland annat utforska Långängens naturreservat och Kottlasjön. Fikat intar vi på mysiga Långängens gård. Vandringen är helt gratis, förutom fikat, och det går mycket bra att ta med familjen eller en eller flera vänner.

Läs mer

Havskajak Kungsholmen runt

2014-04-04  Våren är här och det är dags att anmäla sig till vår första tur med Havskajak. Den blir runt Kungsholmen den 10 maj. Glid fram och se Stockholm från ett annat perspektiv, njut av frisk luft och upplev det som är så unikt för vår huvudstad - vattnet och möjligheterna det ger med kajak.  Läs mer

Läs mer

SLIF kläder vår 2014

2014-04-02  Återigen har du möjlighet under kort period beställa våra mycket prisvärda träningskläder. Du beställer dem enkelt via nätet och får kläderna levererade dit du vill. Vill du slippa frakten beställer du dem via oss. Om du vill kan du komma till oss på SLIF-kansliet och prova på kläderna först - så att du vet att passformen är bra. Det kan du göra både 7 och 8 april, beställning ska göra senast d...

Läs mer

Cykelsemester på Åland

2014-03-13  Häng med på en aktiv semester till öriket Åland. Till cykelparadiset där backarna är få, avstånden korta och upplevelserna många. Med SLIF kommer du att få fem fantastiska dagar - en riktig höjdarsemester. Först till kvarn - vi har endast 11 platser.

Läs mer

Prova på golf - 15 maj

2014-03-11  Vill du testa hur det är att spela golf? Nu erbjuder vi dig en kväll där du får prova sving, putt och chip samt spela en 5-håls bana på Troxhammar GK. Pris: 300 kr. Fåtal platser kvar! Sista anmälningsdag 30 april.

Läs mer
Se alla nyheter

Prenumerera - SLIF:s nyhetsbrev! Du kan även få brevet till din privata e-postadress.

Aktuella SLIF-aktiviteter

Gilla SLIF

Häng med oss på facebook och få den senaste uppdateringen från pågående aktiviteteter och vad som är på gång.

 

EPiTrace logger