Härliga höst

Ett litet steg i rätt riktning gör stort underverk med hälsan!

Nyheter

Topploppet med Landstingsmästerskap - 20 september

2014-08-22  Nu slår vi samman vårt landstingsmästerskap med Topploppet, en härligt lopp i Hagaparken där du kan ta med både kollegor och familjen. Välj mellan 5 km, 10 km, gå, jogga eller spring - i lag eller individuellt. Även barnen kan springa sitt eget lopp. SLIF finns på plats med tält och härlig stämning. Anmäl er nu och se fram emot höstens glädjefyllda dag 20 september!

Läs mer

Kom i Form och må bra i kropp och knopp - start 16 september

2014-08-19  En miniutbildning i kropp och hälsa under 8 tillfällen med teori och praktik. Det passar dig som vill ha en nystart, pepp och stöd att fortsätta aktivera dig i en hälsosammare livsstil. 1300 kr / medlem och du får givetvis även denna gång träna fritt på alla Stockholms Stads sim- och träningsanläggningar under programmets tid. Start 16 september, kvällstid. Platser kvar!!

Läs mer

Kom igång med varmvattengympa - kursstart v.34

2014-08-12  Vad är skönare än en varm pool och mjuka skonsamma rörelser i takt till musik som får kroppen att bli pigg och sinnet glatt?! Nu startar höstens första omgång med 8 tillfällen vattengymnastik - i den form du gillar!

Läs mer

Tjejmilen, loppet för kvinnor som springer - 6 september

2014-08-12  Spring milen med tusentals andra kvinnor och hurrande publik, känn adrenalinet i kroppen, glädjen när du kommit i mål och den härliga känslan tillsammans med dina kollegor eller lagkamrater på picknicken vid SLIF:s tält.

Läs mer

Annika R Malmberg - 17 november

2014-08-12  Alla vill vi må bra, både på jobbet och privat, och vem mår inte åtminstone lite bättre av att få höra av kollegorna att man är bra på det man gör? Att lyfta varandra - och göra varandra bättre - är precis vad Annika R Malmberg kommer prata om på SLIF:s höstföreläsning den 17 november.

Läs mer

Once in a lifetime - Stockholm Tunnel Run

2014-02-06  En gång i livet kan du delta i Tunnelloppet, som kommer att gå i Norra länken med start och mål i Värtahamnen. Det blir ett lopp att minnas - fyllt med upplevelser. Skynda att anmäla dig. Genom SLIF så är kilometerpriset riktigt lågt... bara du är medlem förstås. Sträckan är 10 km och loppet går av stapeln 22 november 2014.

Läs mer
Se alla nyheter

Prenumerera på SLIF:s nyhetsbrev! Du kan även få brevet till din privata e-postadress.

Aktuella SLIF-aktiviteter

Gilla SLIF

Häng med oss på facebook och få den senaste uppdateringen från pågående aktiviteteter och vad som är på gång.

 

EPiTrace logger