Foto: Maskot

HURRA - Du jobbar inom landstinget!

Nyheter

Vallaträff och barmarksträning

2014-11-19  Längdskidsäsongen är här och medan vi väntar på snön anordnar SLIF vallaträff och barmarksträning. Häng med oss så är du förberedd och startklar när första snöflingan faller!

Läs mer

Ånga Swinrun 2015 - anmälan öppnar den 1 november

2014-10-28  Dags för en ny och rolig utmaning! Anmäl dig till Ånga SwimRun 2015 - ett lopp där du varvar löpning och simning i vacker natur både till lands och sjö och hav. Välj mellan Ånga Sprint med 1 mil löpning och 1 km simning, eller Ångaloppet med 2 mil löpning och 2 km simning. Anmäl er lagvis med två löpare: dam, herr eller mix. Begränsat antal platser. Anmäl er nu!

Läs mer

Vätternrundan 2015

2014-09-30  Nu kan du anmäla dig till SLIF:s förbokade startgrupp på Vätternrundan 2015. Vi har 60 platser. Först till kvarn gäller!

Läs mer

Innebandyturnering á la Landstinget - 28 november

2014-09-30  Äntligen dags för fredagsmys med kollegorna på vår innebandykväll! Vi kallar det landstingsmästerskap, men det är mindre betoning på mästerskap och mer på en rolig och aktiv kväll med kollegorna inom Stockholms landsting! Samla ihop 3-6 spelare och anmäl er nu! 600 kr/lag.

Läs mer

Kom igång med varmvattengympa - ny kursstart v.42

2014-09-22  Vad är skönare än en varm pool och mjuka skonsamma rörelser i takt till musik som får kroppen att bli pigg och sinnet glatt?! Nästa kursstart börjar v.42 med 8 tillfällen vattengymnastik - i den form du gillar!

Läs mer
Se alla nyheter

Prenumerera på SLIF:s nyhetsbrev! Du kan även få brevet till din privata e-postadress.

Aktuella SLIF-aktiviteter

Gilla SLIF

Häng med oss på facebook och få den senaste uppdateringen från pågående aktiviteteter och vad som är på gång.

Nu finns vi även på Instagram!

Följ oss på #slif_sll

klicka på ikonen här, öppna rutan i nästa steg Instagram

EPiTrace logger