Härliga höst

HURRA - Du jobbar inom landstinget!

Nyheter

Fotokurs grund - ny kurs 7 oktober

2014-09-19  Intresset för SLIF:s fotokurser är mycket stort, därför erbjuder vi ytterligare en kurs med start den 7 oktober.

Läs mer

Effektiv barmarksträning inför skidsäsongen

2014-09-11  SLIF planerar för fullt inför kommande längdskidsäsong. Det blir allt från teknikträning till vallaskola. Redan nu kan du anmäla dig till första tillfället med barmarksträning - ett effektivt träningspass för skidmusklerna.

Läs mer

Topploppet med Landstingsmästerskap - 20 september

2014-08-22  Nu slår vi samman vårt landstingsmästerskap med Topploppet, en härligt lopp i Hagaparken där du kan ta med både kollegor och familjen. Välj mellan 5 km, 10 km, gå, jogga eller spring - i lag eller individuellt. Även barnen kan springa sitt eget lopp. SLIF finns på plats med tält och härlig stämning. Anmäl er nu och se fram emot höstens glädjefyllda dag 20 september!

Läs mer

Kom igång med varmvattengympa - kursstart v.34

2014-08-12  Vad är skönare än en varm pool och mjuka skonsamma rörelser i takt till musik som får kroppen att bli pigg och sinnet glatt?! Nu startar höstens första omgång med 8 tillfällen vattengymnastik - i den form du gillar!

Läs mer

Annika R Malmberg - 17 november

2014-08-12  Alla vill vi må bra, både på jobbet och privat, och vem mår inte åtminstone lite bättre av att få höra av kollegorna att man är bra på det man gör? Att lyfta varandra - och göra varandra bättre - är precis vad Annika R Malmberg kommer prata om på SLIF:s höstföreläsning den 17 november.

Läs mer
Se alla nyheter

Prenumerera på SLIF:s nyhetsbrev! Du kan även få brevet till din privata e-postadress.

Aktuella SLIF-aktiviteter

Gilla SLIF

Häng med oss på facebook och få den senaste uppdateringen från pågående aktiviteteter och vad som är på gång.

Nu finns vi även på Instagram!

Följ oss på #slif_sll

klicka på ikonen här, öppna rutan i nästa steg Instagram

EPiTrace logger